Närästyksen hoitoon

ZIVEREL® on viinirypäleen makuinen liuos, joka lievittää nopeasti jo 30 minuutissanärästysoireita ja edistää ruokatorven limakalvon paranemista.

Hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmä suojaa ruokatorven limakalvoa.

Hyaluronihappo helpottaa ruokatorven limakalvovaurioiden paranemista ja kondroitiinisulfaatti edistää korjausprosessia ruokatorven limakalvossa.

Poloksameeri 407 pidentää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin suojaavaa vaikutusta vatsan erittämän suolahapon ja pepsiinin vaikutuksia vastaan ruokatorven seinämässä.

ANNOSTELU

Yhden annospussin sisältö otetaan jokaisen aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa tai terveydenhuollon ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti. Suositeltu päiväannos maksimissaan 4 pussia.

ZIVEREL® helpottaa närästysoireita 30 minuutissa1.

ZIVEREL® on miellyttävän viinirypäleen makuinen oraaliliuos.

Pakkauksessa on 20 x 10 ml:n annospussia otettavaksi suun kautta.

 

Perinteiset hoidot närästyksen hoidossa pääasiassa vähentävät hapon määrää mahassa, mutta monille se ei riitä lievittämään oireita kokonaan

ZIVEREL® + PPI hoidolla useamman potilaan närästykselle tyypilliset oireet* helpottuivat kahden viikon hoitojakson aikana verrattuna plasebo+PPI hoitoon2.

*Oireisiin sisältyi närästys, hapon nouseminen ruokatorveen, rintalastan kipu ja hapan maku suussa1.

ZIVEREL® + tavanomainen hoito* saavutettiin enemmän oireettomia potilaita kuin plasebo+ tavanomainen hoito*1.

 

**Potilaiden tavanomainen PPI- ja H2-reseptoriantagonistien hoitoannos pidettiin molemmissa ryhmissä tutkimuksen aikana. Antasidit sallittiin tarpeen mukaan1.

LÄHTEET:
1. Palmieri B, et al. Fixed combination of hyaluronic acid and chondroitin-sulphate oral formulation in a randomized double blind, placebo controlled study for the treatment of symptoms in patients with non-erosive gastroesophageal reflux. Eur Rev Med Pharmacol Sci 2013;17:3272-78.
2. Savarino V, et al. Randomised clinical trial: mucosal protection combined with acid suppression in the treatment of non-erosive reflux disease – efficacy of Esoxx, a hyaluronic acidchondroitin sulphate based bioadhesive formulation. Aliment Pharmacol Ther 2017: 45(5):631-642.

ZIVEREL® on lääkinnällinen tarvike, joka tarjoaa nopean lievityksen ruokatorven refluksitaudin oireisiin, kuten närästykseen, ylävatsan kipuihin, hapon nousemiseen ruokatorveen, ärsytysyskään ja äänihäiriöihin.

KOOSTUMUS/AINESOSAT: Hyaluronihapon natriumsuola, natriumkondroitiinisulfaatti, polyvinyylipyrrolidoni, ksylitoli C, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, aromi, vesi ja poloksameeri 407.

PAKKAUS: 20 kpl 10 ml:n annospussia otettavaksi suun kautta.

VASTA-AIHEET: Erityisiä vasta-aiheita ei ole. Jos olet herkistynyt jollekin tuotteen aineosalle, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Vaikka tunnettuja haittavaikutuksia ei ole, tätä tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana tai ensimmäisten imetyskuukausien aikana. On aina suositeltavaa keskustella aiheesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käyttöä.

VAROITUKSET: Älä ylitä suositeltua annosta. Jos oireet pitkittyvät, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Älä käytä tuotetta pakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Säilytä tuote viileässä, kuivassa paikassa. Älä säilytä lämmönlähteiden läheisyydessä. Älä pakasta. Säilytä tuote poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta.

Mitä närästys on?

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Apteekista

Copyright © 2022 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

ZIVEREL®, NORGINE

ja purje-logo ovat Norgine-konsernin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Copyright © 2018 Sabora Pharma Oy – WebDesign Sabora Pharma

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora Pharma Oy

on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.